Hirdetés

Moon Knight - a Daredevil showrunnere szívesen elkészítené ezt a sorozatot is

|

Lehetséges, hogy hamarosan egy újabb népszerű Marvel szuperhős kaphat saját Netflix sorozatot?

Hirdetés

Moon Knight kétségtelenül nem a világ legismertebb képregényes karaktere, de azért nem kell keményvonalas Marvel-rajongónak lenni ahhoz, hogy az ember belefusson a nevébe. Steven S. DeKnight, a netflixes Daredevil sorozat korábbi showrunnere és producere, valamint a Tűzgyűrű: Lázadás rendezője vevő lenne az ötletre, hogy ez a hős is kaphasson egy sorozatot. 

Hirdetés

Steven S. DeKnight minderről az amerikai IGN-nek adott interjújában mesélt. Itt jelenleg futó projektjeiről és jövőbeli terveiről kérdezték a filmest. DeKnight széles mosollyal az arcán fedte fel, hogy bizony simán elképzelhetőnek tartana egy Moon Knight szériát. Később arra is kitért, hogy egyetlen komoly akadálya lehet csak a dolognak, mégpedig az ő mostanában eléggé feszes időbeosztása. Elmondása alapján az Iron Fisten és a Punisheren is nagyon szívesen dolgozott volna, de egészen egyszerűen csak a Daredevil első évada fért bele az idejébe. 

Mi csak remélni tudjuk, hogy a közeljövőben azért összejön a dolog, és tényleg tető alá tud majd hozni egy Moon Knight sorozatot. Kérdés persze, hogy ez a sorozat hol kaphat helyet, elvégre 2019-re a Disney minden saját tartalmát eltakarítja majd a Netflixről és saját streaming szolgáltatást indít. Elképzelhető, hogy Moon Knightot már csak ezen az új platformon láthatjuk. 

Moon Knight azaz magyarul Holdlovag egyébként egy meglehetősen sötét múltú karakter, aki 1975-ben a Werewolf by Night 32. füzetében bukkant fel először. A civilben Marc Spector néven futó karakter eredetileg zsoldosként dolgozott Egyiptom és Szudán határában, de rájött, hogy a rossz oldalon áll. Nem sokáig örülhetett friss felismerésének, ugyanis korábbi főnöke fogta szépen és a sivatag közepén hagyta, ahol a hőséget nem élte túl. Az egyiptomi holdistenség, Khonszu azonban feltámasztotta őt, így lett belőle Moon Knight.

Ti örülnétek, ha valóban kapnánk egy Moon Knight sorozatot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)