Hirdetés

Morbius - elvileg megvan, mikor kezdődik Jared Leto Pókember spin-offjának forgatása

|

Egy pillanatig sem áll meg a Sony Pókember nélküli képregényes univerzuma, hamarosan már foroghat a Morbius.

Hirdetés

Bár nem volt minden néző maradéktalanul elmosva a Venom mozitól, de a kasszáknál meglehetősen jól teljesít a film, jelenleg 855 millió dollárnál jár világszinten, azaz sorosan ott van például a 880 milliót kaszáló Pókember: Hazatérés nyomában. Nem csoda hát, hogy a Sony gőzerővel készíti az újabb spin-off mozikat, illetve a folytatást is berendelte már. Előtte viszont még jön a Morbius mozi. 

Hirdetés

Mint ismeretes, Morbiust, az "élő vámpírt" Jared Leto kelti majd életre a filmvásznon, a színésznek tehát Joker szerepe után hamarosan egy újabb képregényes karakter bőrébe kell bújnia. Elvileg pedig erre már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis a legfrissebb hírek szerint idén májusban indul el maga a forgatás. Jelenleg még nagyon keveset tudunk csak a filmről, arról is csak kósza pletykák érkeztek, hogy Crown lehet a mozi főgonosza. Az sem tiszta még, hogy milyen besorolást céloznak majd meg a filmmel. A producerek mindenesetre korábban már kifejtették, hogy tisztában vannak bizonyos R-besorolású képregényes mozik sikereivel, szóval ha egy durvább, véresebb Morbius filmre vágytok, akkor nincs minden veszve. A májusi forgatás alatt valószínűleg érkeznek majd újabb részletek és minden bizonnyal pár helyszíni fotót is kapunk majd. 

Ha esetleg lemaradtatok volna róla, akkor érdemes megnézni Jared Leto tavaly novemberi videóját, a színész így kezdte meg a felkészülést Morbius szerepére. 

A jelenlegi tervek szerint a Morbius 2020 júliusában, a Venom második része pedig 2020 októberében kerülhet mozikba. Ti várjátok ezeket a filmeket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)