Hirdetés

Íme az első kép a Jared Leto-féle Morbius filmből

|

A Sony nem viccelt, valóban el fog készülni a Pókember spin-off, már forog a projekt.

Hirdetés

Sokan gondolták azt, hogy a földbe fog állni a Sony Pókember nélküli képregényes univerzumba, de a Venom nagyon szépen teljesített a kasszáknál, így nem meglepő, hogy a kiadó gőzerővel tolja a következő spin-off mozi szekerét, amelynek középpontjában Morbius, az "élő vámpír" áll. 

Hirdetés

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a főszerepben Jared Letót köszönthetjük, aki a Suicide Squad - Öngyilkos osztag Jokerje után egy újabb képregénykarakterre bólintott rá. A Morbius film legelső fotóján is őt láthatjuk forgatás közben, a Twitteren közzétett üzenete szerint a munkálatok első hetén vannak túl, még 11 hátravan. A kép nyilvánvalóan pontosan azt a részt takarja Leto arcából, amire a rajongók a leginkább kíváncsiak, hogy Michael Morbius a vámpírrá válás folyamatának melyik szakaszában van éppen. 

Egyelőre fájóan keveset tudunk a projektről, de az biztos, hogy a rendezői feladatokat Daniel Espinosa (Védhetetlen, A 44. gyermek, Élet) látja el, aki Matt Sazama és Burk Sharpless (Power Rangers, Egyiptom istenei, Lost in Space) forgatókönyve alapján dolgozhat. A mellékszerepekben Matt Smith-re, Jared Harrisre és Tyrese Gibsonra számíthatunk, bár utóbbi még csak pletyka.

A Morbius premierjáre 2020. július 31-én számíthatunk. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)