Hirdetés

Morbius - kiderült, ki lesz Jared Leto ellenfele

|

Bár Morbius nem sorolható a klasszikus jófiúk közé, azért neki is kelleni fog majd önálló filmjében egy ellenlábas.

Hirdetés

A Venom sikerei láttán nem csoda, hogy a Sony gőzerővel dolgozik a következő Pókember spin-off mozin, vagyis a Morbiuson, amiben Jared Leto alakítja majd a címszereplőt. Most elvileg az is kiderült, kivel fog bunyózni az "élő vámpír". 

Hirdetés

That Hashtag Show információi szerint Loxias Crown lesz Morbius ellenfele. Ismerősen cseng ez a név? Nem? Nos, ez egyáltalán nem meglepő, mivel Loxias Crown névvel még egyetlen szereplő sem bukkant fel ezidáig a Marvel képregényeiben. Simán csak "Crown" viszont akad a füzetek szereplői között, ő egyébként Hunger néven is fut, a magyarul megjelent Pókember füzetekben is találkozhattatok vele mint Éhség. Ez a karakter összeakadt már Blade-del és Morbiusszal is a Pókember képregényekben, szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha a készülő filmben is vele akasztaná össze vámpírbajszát Jared Leto. 

A filmbéli Crown mindenesetre a hírek szerint egészen más lesz, mint a képregényes verzió, alaposan átalakítják az alkotók annak érdekében, hogy még jobban passzoljon Morbiushoz. Elvileg hasonló vérbetegségben fog szenvedni, mint az élő vámpír, akivel amúgy közeli barátságot is ápolnak. Mindketten Morbius szérumának hatására alakulnak végül át, de persze egészen más terveik lesznek újdonsült erejükkel. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Morbius film mennyire kapcsolódik majd a Venom mozihoz, de valahogy mindenképpen össze fogja őket kötni a Sony, mivel saját filmes univerzumot akarnak kiépíteni ezekkel a karakterekkel. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy ugyanúgy PG-13-as besorolást kap a Morbius is, mint Eddie Brock első kalandja. Matt Tolmach producer korábban azt mondta, hogy nincs kőbe vésve a családbarát körítés, ha a történet megkívánja, akkor az R-besorolás sem kizárt

Mi azért erősen meglepődnénk, ha tényleg meglépné ezt a Sony. A Morbiust Daniel Espinosa rendezi, a forgatókönyvért Burk Sharpless és Matt Sazama felel. Tervezett premierdátummal egyelőre még nem szolgálhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)