Hirdetés

Újabb jelek mutatnak arra, hogy a Morbius kapcsolódik a Marvel filmes univerzumhoz

|

Ráadásul egy kiszivárgott előzetesnek hála végre képet is tudunk mutatni a címszereplőről.

Hirdetés

Újabb pletykák kaptak szárnyra arról, hogy valamilyen szinten kapcsolódni fog a Marvel filmes univerzumhoz a Jared Leto főszereplésével készülő Morbius mozi. Tavaly októberben már szóba került, hogy a filmben felbukkanhat J. Jonah Jameson, akit ismét J. K. Simmons alakítana - a Sam Raimi-féle Pókember trilógia után ugyebár a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetében is újra ő bújt a karakter bőrébe. Most egy újabb kapocsról ejtettek szó az elvileg jól értesült források. 

Hirdetés

A ComicBook.com ugyanis arról számolt be, hogy információik szerint a filmben láthatóak lesznek majd olyan körözési plakátok, amelyeken Pókember, vagyis Tom Holland szerepel - a Pókember: Idegenben lezárása fényében nem is kérdés, miért kereshetik a hatóságok Peter Parkert. Korábban arról is hallottunk már, hogy Holland a Venom 2-ben is felbukkanhat, szóval tényleg egyre több forrás pedzegeti a Sony saját Pókember-univerzuma és az MCU összefonódását. Hivatalos megerősítés mindenesetre még mindig nem érkezett a híresztelések kapcsán, szóval semmit sem érdemes készpénznek venni.

Az viszont tény, hogy kiszivárgott a Morbius első előzetesének egy apró részlete, ebben pedig a címszereplő is feltűnt teljes pompájában. Nyilván a Sony ahogy csak tudja, törölteti minden weboldalról az idejekorán kikerült anyagokat, de az internet nem felejt, így mi is meg tudunk nektek mutatni egy képet Morbiusról. Jól látható, hogy egy az egyben átvették a karakter eredeti, képregényes külsejét, aminek biztosan nagyon fognak örülni a keményvonalas rajongók.

Nektek mennyire jön be a fotó alapján Morbius?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)