Hirdetés

Annyira jól sikerült a Morbius új plakátja, hogy sokakat megtévesztett

|

A Sonynak kellett helyretenni a dolgokat, miután sokan örvendezni kezdtek a Pókember spin-off mozi új posztere miatt.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy mindez bizonnyal a Marvel filmes univerzum része lesz a Morbius, de az utóbbi időben nem érkeztek új promóanyagok a film kapcsán. A jelek szerint azonban akadtak, akik ezt megunták. A napokban bejárta a netet egy új Morbius plakát, ami valóban elég jól néz ki, de akad vele egy aprócska bökkenő.

Hirdetés

Kiderült ugyanis a Comic-Con Magazine borítóképeként hirdetett képről, hogy mindössze egy lelkes rajongó munkájáról van szó, nem pedig hivatalos poszterről. Ezt maga a Sony erősítette meg. Mindenesetre tényleg meglehetősen jól fest a félig Morbiusszá alakuló Jared Leto, vessetek rá egy pillantást ti magatok is. 

A Morbius spin-off egyébként a jelenlegi tervek szerint július 30-án érkezik meg a hazai mozikba, feltéve persze, ha addig helyreáll a padlóra került filmipar. 

Ha hivatalos Morbius anyagokra vágytok, akkor a magyar szinkronos előzetest bármikor megnézhetitek újra. Titeket is megtévesztett az új plakát, vagy szerintetek egyértelmű, hogy nem hivatalos képről van szó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)