Hirdetés

Folytatás lenne az új Mortal Kombat film?

|

Már majdnem egy éve jelentették be a készülő Mortal Kombat filmet, azóta sok új információval nem gazdagodtunk. Az egyik színész most azt állítja, hogy nem reboottal lesz dolgunk, hanem egy harmadik rész készül.

Hirdetés

Sokak félelme, hogy csalódás lesz az új Assassin's Creed film, miután a Warcraft moziváltozata megosztotta a közönséget. A szontyolodott arcok ellenére napjainkban sokkal jobb a helyzet, mint régebben. 20 évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlenek voltak az olyan minőségi videojáték adaptációk, mint ma. A 95-ös Mortal Kombat egy becsületes próbálkozás volt (de azért jónak nem tudjuk nevezni), a folytatása, a 97-es Mortal Kombat: Annihilation pedig sokkal keserűbb emlék. Idáig teljesen evidensnek gondoltuk, hogy az egy éve bejelentett Mortal Kombat film egy reboot lesz, viszont a 95-ös film egy színésze, Christopher Lambert interjújában elmondta, hogy egy harmadik részről lenne szó.

"Nagyszerű ötleteik vannak a harmadik rész kapcsán. Más lesz, mint az előzőek"

Majd ejtett pár szót a film egy érdekes eleméről, az interdimenzionális időutazásról:

"Különleges módon fogunk utazni az időben. Képzelj el néhány szereplőt ahogy London közepén harcolnak, majd átütsz egy ablakot és egy New Yorki taxi motorháztetőjén találod magad"

A Raident játszó Christopher Lambert azt is megemlítette, hogy az elsővel ellentétben a 97-es második részt nem kedvelte, és azért nem szerepelt benne, mert nem tetszett neki a forgatókönyv.

Az ezévben érkező websorozat mellett kíváncsian várjuk befut-e egy előzetes a film kapcsán. Ti örülnétek ha egy reboot helyett egy Mortal Kombat 3-at kapnánk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)