Hirdetés

Még idén elkezdődik az új Mortal Kombat film forgatása

|

Sőt, az előkészítést már május végéig befejezik.

Hirdetés

Nehéz őszintén állítani, hogy a világnak most szüksége van egy Mortal Kombat filmre, de meglátjuk, sikerül-e valami érdekeset összehozni.

Hirdetés

Dél-Ausztráliában fogják forgatni, ahol még nem készült ilyen mértékű projekt. A forgatókönyvet Greg Russo írja, a rendezést Simon McQuoid vállalta el; előbbinek még nincs befejezett projektje, utóbbi pedig nem dolgozott nagy filmen. Producerként segít James Wan, aki legutóbb az Aquamannél tevékenykedett, valamint Todd Garner (Haverok harca), a vezető produceri székekben pedig Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear és Sean Robins ülnek. Az egész projekt a Warner Bros. felügyelete alatt készül.

A sztori középpontjában állítólag egy új karakter, Cole Turner áll majd, egy philadelphiai bokszoló, aki részt vesz a világ sorsát eldöntő tornán. Felbukkanhat Kano, Sonya, Blade és Raiden is.

Érdeklődéssel vegyes félelemmel várjuk a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)