Hirdetés

Mortal Kombat film - leváltották a rendezőt

|

A 2011 óta formálódó új Mortal Kombat filmről már rég nem hallottunk, és sajnos most sem szolgálhatunk jó hírrel. Bár nézőpont kérdése.

Hirdetés

Így vagy úgy, a Mortal Kombat Legacy sorozat készítője és rendezője, Kevin Tancharoen többé nem felügyeli az új Mortal Kombat mozi munkálatait.

Tancharoen Twitteren jelentette be, hogy „három évnyi Kombatozás után” úgy döntött, más kreatív lehetőségek után néz, és egyúttal sok sikert kívánt mindenkinek, aki valamilyen formában részt vesz a film készítésében.

Hogy ki vette át a helyét, az egyelőre titok, de jó tudni, hogy a projektet nem kaszálták el teljesen, és pár éven belül megtekinthetjük a legutóbbi információink szerint 40 millió dolláros büdzsével készülő filmet, melynek főszerepében egy szupermarket dolgozója áll, aki egyszercsak rájön, hogy szuperképességekkel rendelkezik. Aztán valószínűleg elkeni mindenki száját, aki apróval fizeti a nagybevásárlást. Vagy nem is erről szól a Mortal Kombat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)