Hirdetés

Mortal Kombat, Suicide Squad, és még sok más - íme pár mozzanat a Warner Bros. streamingre kerülő filmjeiből

|

Láthatunk pár pillanatot a Space Jam 2-ből és a Dűnéből is.

Hirdetés

Nem fogadta mindenki egyforma lelkesedéssel azt, hogy a Warner Bros. úgy döntött, minden 2021-es filmjét egyszerre küldi mozikba és teszi elérhetővé saját streaming szolgáltatásán, az HBO Max-en. Merész vállalás, de mivel a mozik a világ nagy részén a járvány miatt még jó ideig zárva tartanak, valamit tenni kellett, hogy ne legyen túl alacsony az idei bevétel. 

Ennek köszönhetően olyan filmeket élvezhetünk a premier napjától otthonról, mint a Mortal Kombat, a Space Jam 2, a Suicide Squad, a Dűne, a Tom és Jerry, az új Mátrix, vagy épp a Godzilla vs Kong,

Hirdetés

Ezekből is mutat egy-egy rövid pillanatot a most kiadott trailer, ami összefoglalja, mely filmek debütálnak a mozikban és az HBO Max-en egy időben. A Disney+ megoldásával ellentétben egyikért sem kell majd külön fizetni, viszont csak az Egyesült Államokban lesznek elérhetők, és csak a premiertől számított 31 napig - mármint hivatalosan, ugye.

Az HBO Max egyébként 2021 folyamán nálunk is elindul, reméljük, a magyar kínálatból sem hiányoznak majd ezek a címek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)