Hirdetés

Mos Eisley egy kicsit másképp

|

A díjnyertes művész, Niel Maccormack kicsit újragondolta a Star Wars ikonikus helyszínét, Mos Eisley-t. Csak tátjuk a szánkat.

Hirdetés

Azt hiszem azzal nem árulunk el hatalmas titkot, hogy a GameStart minden érdekli, ami egy kicsit is Star Wars, főleg ha ilyen lélegzetelállító képekről van szó.

Niel Maccormack neve sokatoknak ismerős lehet, ő az internet egyik leghíresebb művésze, aki rengeteg digitális művészeti oldal állandó szereplője és több alkalommal dolgozott könyvillusztrációkon és játékokon is.

 

Legújabb projektjében a Csillagok Háborúja egyik legkedveltebb - és talán legismertebb - helyszínét, Mos Eisley-t gondolta újra. Nagyon jól sikerült a kép, talán a legjobb amit az utóbbi időben Star Wars témában láttunk, de a többi alkotására is érdemes egy pillantást vetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)