Hirdetés

Most akkor a Pókember: A pókverzumon át az MCU része, vagy sem?

|

Sokakat meg fog lepni a Pókember: A pókverzumon át egyik rendezőjének válasza.

Hirdetés

A Pókember: A pókverzumon át áprilisi előzetese után egészen biztosak voltunk abban, hogy a Sony új animációs filmje kapcsolódik az MCU-hoz, hiszen kaptunk erre egy egészen konkrét utalást. A trailerben Miguel O'Hara, a 2099-es világ saját Pókembere ugyanis utalt arra, hogy az 199999-es Föld Pókembere és Doctor Strange elég nagy galibát okozott a multiverzumban. Az 199999-es Föld pedig a bizony az MCU világa (még akkor is, ha az univerzumon belül 616-os Földként hivatkoznak saját realitásukra - ugyanez a száma az eredeti képregényes Marvel univerzumnak is). Azt sem nehéz összerakni, hogy az utalás a Pókember: Nincs hazaút cselekményéhez kapcsolódik.

Most viszont kiderült, hogy tévedtünk, a Pókember: A pókverzumon át egyik rendezője legalábbis hivatalosan megcáfolta, hogy Miles Morales új kalandja bármilyen formában is kapcsolódna az MCU-hoz.

Hirdetés

Kemp Powers társrendező (rajta kívül még Joaquim Dos Santos és Justin K. Thompson rendezik a filmet) egészen pontosan a következőket mondta:

"Miles Morales világa és a pókverzum nem kapcsolódik semmilyen formában sem a Marvel filmes univerzumához, szó sincs erről. Ez igazából egy [Phil] Lord egy [Chris] Miller film [ők a film forgatókönyvírói és producerei- a szerk.]. Szeretünk mókázni, szeretjük a meta dolgokat, és tudomást veszünk arról a világról, ahol ezeket a történeteket megalkotjuk. Legjobban talán így tudom elmagyarázni a dolgot."

Tegye fel a kezét az, aki sokkal okosabbnak érzni magát most Powers szavainak hatására!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)