Hirdetés

Most akkor ki is a Flash igazi főellensége?

|

A The Flash #51 egy nagyon érdekes kérdést tett fel a világ leggyorsabb emberének rosszakaróiról.

Hirdetés

Mint minden szuperhősnek, a Flashnek is megvannak a maga nemezisei. A képregényolvasók hajlamosak azonnal a Reverse-Flashre gondolni, amikor az ikonikus ellenfelekről van szó, de Fagy Kapitány (Captain Cold) neve is gyakran felmerül.

Fagy kapitány egy érdekes eset, mert ahelyett, hogy egy másik szupergyors emberről lenne szó, Leonard Snart "csak" nagyon trükkös, egy fagyasztó puskával felszerelkezve nehezíti meg mindenki életét.

Hirdetés

Captain Cold általában a Rogues csapatának részeként operál, de volt, hogy hátrahagyta azt a jófiúk kedvéért. A The Flash #51 tovább bonyolítja a történetet: a Rogues csapata Rébusz új tervének részévé vált, aki foglyul ejtette a Golden Glider lelkét. Összegyűltek a csapattársuk ágyánál, ahol a Mirror Master hangosan és világosan kijelentette, hogy nem a kapitány a csapat lelke. Golden Glider tartotta össze a Flasht idegesítő rosszfiúk osztagát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)