Hirdetés

Most akkor melyik Pókember-univerzumban játszódik a Morbius?

|

Alaposan megkavarta a Pókember-rajongókat a legutóbbi Morbius teaser.

Hirdetés

A mai nap folyamán fogja szállítani a Sony a Morbius mozi legújabb előzetesét, ezt pedig tegnap egy teaser videóval vezették fel. Nos, ez a rövidke kedvcsináló is elég volt ahhoz, hogy beindítsa a rajongók fantáziáját, most már tényleg nehéz követni, hol, egészen pontosan mely Pókember moziverzumban kap majd helyet a film. 

Az a helyzet ugyanis, hogy mindhárom eddigi filmes Pókember adaptációra, sőt még a Venom 2-re is találunk a teaserben konkrét utalást.

Hirdetés

Már az első Morbius előzetesben feltűnt mindenkinek, hogy a Sam Raimi-féle trilógia Pókembere látható az egyik falfestményen, viszont nagyon úgy fest, hogy a Pókember: Hazatérés Keselyűje, vagyis Michael Keaton visszatér Adrian Toomes szerepében. Az új videóban mindezt azzal cifrázták, hogy felbukkant az Oscorp torony, pontosan azzal a logóval, amit A csodálatos Pókemberben használtak, valamint a Daily Bugle magazin is egy az egyben olyan címfelirattal és logóval, mint amit a Venom 2-ben is láthattunk.

Az alábbi tweetben szépen sorban össze is van gyűjtve mind a négy utalás.

Kíváncsian várjuk a mai előzetest, és persze jövőre a végső megfejtést is. A Morbius 2022. január 28-án fog megérkezni az amerikai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)