Hirdetés

Most akkor tényleg kiderült Spock teljes neve, vagy mégsem?

|

Egy chicagói Star Trek eseményen felbukkant egy Spock poszter, amin az ikonikus karakter teljes neve szerepelt. Aztán a CBS visszahívta a plakátokat.

Hirdetés

Jövő hónapban indul a Star Trek: Strange New Worlds, ami gyakorlatilag a Star Trek: The Original Series előzménysorozata lesz. A USS Enterprise legénységét láthatjuk majd kalandozni egy évtizeddel azelőtt, hogy Kirk átvette volna a hajót és a legénységet.

A TOS karakterei közül több is visszatér, köztük Spock is, akit ezúttal Ethan Peck fog alakítani. Már a színészválasztás is kihúzta a gyufát a rajongótábornál, de a keményvonalas Trekkie-k, ma reggel egy még erősebb indokot kaptak az egyhelyben pörgésre.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Strange New Worldsben megismerhetjük majd Spock teljes nevét. Az Enterprise főhadnagyának ugyanis van rendes vezetékneve is. Hogy a világnak szüksége volt-e erre, az erősen kérdéses, de valahol egy írói meetingen ez már eldőlt.

Hölgyeim és uraim, hadd mutassam be önöknek S'chn T'Gai Spockot:

A fenti poszter eredetileg a Mission Chicago Star Trek expóra készült, ahogy Dr. M'Bengáé is, akinek a TOS-ban csak kisebb szerepe volt, de a Strange New Worldsben bőven lesz majd dolga.

M'Benga vezetéknevét sem tudtuk eddig, de talán még most sem. A kikerült poszterekre ugyanis a CBS egy nem túl lelkes reakcióval válaszolt. A csatorna és a Paramount+ szolgáltató jelezték, hogy hiba történt, és a posztereken "téves" nevek szerepelnek. Vissza is hívták azokat.

"Néha, amikor fénysebességgel dolgozol, akkor bakik történnek. Ugyan Spock és M'Benga tényleg rendelkeznek vezetéknevekkel, de azokat a későbbiekben fogjuk felfedni."

A Jabilo és a S'chn T'Gai elég jól kidolgozott neveknek tűnnek, ahhoz, hogy itt elírások legyenek, de akkor ezek most Schrödinger vezetéknevei: vagy helyesek, vagy nem. A hivatalos bejelentés után majd kiderül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)