Hirdetés

Most egy robbanás hátráltatja a Mission: Impossible 7 forgatását

|

Komoly galibát okozott az egyik kaszkadőrjelenet, mely balesettel és komoly tűzzel végződött, amit még a hatóságok is vizsgálnak.

Hirdetés

Rossz idők járnak Tom Cruise csapatára, ugyanis a következő Mission: Impossible 7 forgatása ismét szünetel. Először a koronavírus miatt kellett parkolópályára állítani a projektet, a kényszerű leállás után nemrég végre ismét belevágtak a munkálatokba. Nem tartott sokáig az öröm, ugyanis egy jelenet felvétele balul sült el, ami komolyan visszaveti a forgatás ütemtervét.

Hirdetés

A mutatvány során a kaszkadőrnek egy motorral kellett volna elugratnia egy rámpáról, ezután pedig egy dobozokkal kitömött párnán landolnia, míg a motor pár méterrel arrébb csapódott volna földbe. Azonban valami hiba csúszott a számításokba, és a túlhevült motor meggyújtotta a kaszkadőrnek szánt párnát, ami olyan hevesen kezdett el égni és füstölni, hogy még a közeli légteret is le kellett zárni.

Szerencsére komolyabb sérülést senki nem szerzett, de a balul sikerült mutatvány így is tragikus, mivel az előkészítése hat hetet vett igénybe, és az Angliában forgatott legdrágább jelenet volt. Így most felborul az egész forgatási ütemterv, ami miatt a The Sun forrása szerint Tom Cruise kifejezetten dühös és frusztrált, mert senki nem akarja, hogy tovább késsen a film.

A jelenlegi tervek szerint a Mission: Impossible 7 2021. november 19-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)