Hirdetés

Most először mutatta meg magát a Szörny Rt. sorozat

|

A Disney+-on fut majd a Monsters at Work.

Hirdetés

Július 2-án kerül fel a Disney+ kínálatába a Monsters At Work első epizódja. A Szörny Rt. világában játszódó spin-off sorozat története egy nappal azután veszi kezdetét, hogy az erőmű átáll, és Monstropolis szörnyei már nem gyerekek sikolyaiból, hanem a nevetésükből igyekeznek energiát előállítani. A főszereplő Tylor Tuskmon lesz, egy a Szörny Egyetemen osztályelsőként végzett lény, aki mindig is rémisztgető akart lenni, de a megváltozott körülmények miatt kénytelen lesz nevettetővé válni.

Hirdetés

Ez nyilván nem várt bonyodalmakat okoz majd, és nem lesz egyedül a mindenki számára új helyzetben, amit Sulley és Mike nagy felfedezése teremtett. A sorozatban egyébként ők is felbukkannak majd: Sulley-t John Goodman, Mike-ot Billy Crystal fogja megszólaltatni, egyéb szerepekben pedig Ben Feldmant, Mindy Kalinget, Henry Winklert, Lucas Neffet és Alana Ubachot hallhatjuk.

A főszereplők az alábbi képen mutatkoznak be:

Ti várjátok már, nézni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)