Hirdetés

Most épp Sabine Wren visszatéréséről pletykálnak a Star Wars: The Mandalorian kapcsán

|

A Star Wars: The Mandalorian második évada lassan tényleg egy osztálytalálkozóra kezd hajazni, már ha valóban igaznak bizonyulnak a visszatérő szereplőkről szóló híresztelések.

Hirdetés

Nem lennék meglepve, ha a Star Wars-rajongók egy része már elveszítette volna a fonalat, és nem képes számon tartani azt, hány régi kedvenc visszatérését lengették be a The Mandalorian második évada kapcsán. Szó volt ugye arról, hogy Rosario Dawson lesz Ahsoka Tano, elvileg Boba Fett is visszatér, sőt az őt alakító Temuera Morrison akár a veterán klónt, Rexet is eljátszhatja, Ray Park, vagyis Darth Maul egykori színésze is arra utalt, hogy köze lesz a folytatáshoz, tegnap pedig már azt pletykálták, hogy Bo-Katan Kyrze is felbukkan a második szezonban. Mindezek után már meg sem lepődünk azon, hogy most épp Sabine Wren került szóba. 

Hirdetés

Sabine Wren a Star Wars: Lázadók animációs sorozat nézőinek lehet ismerős. A mandalori hölgy a sorozat végén épp Ahsoka Tanóval együtt indult el, hogy megkeressék az eltűnt Ezra Bridgert. Sokak szerint Ahsoka (és Wren) felbukkanása gyakorlatilag azt az animációs sorozatot vezetné fel, ami a Star Wars: Lázadók folytatása lesz - erről először januárban hallottunk. 

Kessel Run Transmissions egyik házigazdája, Noah Outlaw írt nemrég a Twitteren Sabine Wren esetleges felbukkanásáról, ezt követően kezdte el minden nagyobb oldal lehozni a hírt, hasonlóan az összes többi feltételezett cameoszereplő pletykájához.

Nem győzzük azonban elégszer hangsúlyozni, hogy a Lucasfilm eddig egyetlen visszatérő karaktert sem jelentett be hivatalosan. Minden bizonnyal erre az augusztusban esedékes Star Wars Celebrationig várnunk is kell, a hivatalos bejelentések valószínűleg ekkor történnek meg, azt is itt dobhatják be, hogy Hayden Christensen visszatérhet az Obi-Wan Kenobi sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)