Hirdetés

Most már biztos, hogy minden Breaking Bad-rajongónak látnia kell a Better Call Saul utolsó szezonját

|

A címszereplőt alakító Bob Odenkirk elárulta, hogy kik köszönnek be a Breaking Bad spin-off sorozatban.

Hirdetés

Minden idők egyik legjobbra értékelt sorozataként tartjuk számon az öt évadot megélt Breaking Badet (magyarul Totál szívást), amiben Bryan Cranston és Aaron Paul remek alakítást nyújtottak főszereplőkként, de rajtuk kívül is voltak még érdekes karakterek.

Például a Bob Odenkirk által megformált Jimmy McGill, aki később Saul Goodmanként tevékenykedett, és saját sorozatot is kapott a 2015-ben elrajtolt Better Call Saul képében. Nemsokára debütál a széria utolsó, hatodik szezonja, ami a jelek szerint még az eddigieknél is izgalmasabb lesz a rajongók számára.

Hirdetés

A sorozat egyik alkotója, Peter Gould a PaleyFest nevű bulin árulta el, hogy az utolsó évadban visszatér Walter White és Jesse Pinkman is, habár azt értelemszerűen nem osztotta meg velünk, hogy milyen formában találkozhatunk velük. Persze a rajongóknak valószínűleg már ennyi is elég volt ahhoz, hogy még jobban várják a Better Call Saul folytatását, hiszen régóta nagy kérdés volt, hogy feltűnhet-e valaha a Breaking Bad két főszereplője is a kaland egy pontján.

Egyébként nem Saul az egyetlen karakter, akit mindkét szériában láthattunk, hiszen más szereplőket is visszahoztak a Breaking Bad előzményként és folytatásként is szolgáló Better Call Saul miatt. Az ügyvédet alakító Bob Odenkirk majdnem el is árult egy újabb izgalmas részletet a folytatást illetően, de Gould sajnos még időben megálljt parancsolt neki.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Better Call Saul hatodik szezonja április 18-án debütál. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)