Hirdetés

Most már biztos, hogy visszatér a Squid Game

|

A Netflix rekorder sorozatának készítője megerősítette, amit eddig is szinte biztosra vehettünk.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott a Squid Game-mel a Netflix, ami a streaming platform valaha volt legjobban teljesítő produkciójává nőtte ki magát. A koreai sorozat körüli felhajtás azóta sem apad, egyre több játék veszi alapul a Nyerd meg az életed kihívásait, miközben a Netflix is szinte házhoz viszi egyeseknek az élményt.

A fentiek fényében lehetetlen volt elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy valamilyen formában ne kapjon folytatást a sorozat, ezzel kapcsolatban azonban nem érkezett megerősítés, egészen mostanáig.

Hirdetés

A sorozat írója és rendezője, Hwang Dong-hyuk korábban elmondta, szívesen folytatná a sorozatot, akkor azonban még nagyon ködös volt az egész. Mostanra úgy tűnik neki is kitisztult a kép, a Squid Game-nek folytatódnia kell, amit nem csak a Netflix, hanem a nézők is nagyon akarnak.

Természetesen Hwang is használ internetet, így a következőket mondta a második szezon kapcsán:

"Hatalmas nyomás, kereslet és szeretet mutatkozik a második szezonnal kapcsolatban. Úgy éreztem, hogy igazából nincs más választásunk."

Elmondta továbbá, hogy ugyan a folytatás még csak a tervezési szakaszban van, az első évadban megismert főhős (a nevét direkt nem írjuk le azok kedvéért, akik még nem látták, de szeretnék bepótolni az eddigi részeket) visszatér majd és valami fontosat tesz majd az egész világért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)