Hirdetés

Most már hivatalos, hogy ki alakítja Morpheust a Mátrix 4-ben

|

Az első előzetes alapján elég egyértelmű volt, kit látunk, de maga a színész szinte minden kételyt eloszlatott ennek kapcsán.

Hirdetés

Nem olyan régen befutott a következő Mátrix-film, vagyis a The Matrix Resurrections előzetese, ami ízelítőt adott a hosszú idő után folytatódó kalandból, és több ismerős karakter mellett feltűnt benne Morpheus is, habár nem volt teljesen egyértelmű, hogy őt láthattuk-e. A szereplőt ugyanis nem Laurence Fishburne alakítja majd a folytatásban, hanem egy teljesen másik színész, aki viszont nemrég megerősítette a feltételezéseket.

Hirdetés

Gyanítható volt, hogy Yahya Abdul-Mateen II játssza Morpheust az idén debütáló filmben, viszont nemrég maga a színész erősítette meg a dolgot egy elég ütős képpel, amit az Instagram-oldalán tett közzé. Ha tehát hihetünk neki, akkor tényleg a korábban Fishburne által alakított karaktert láthattuk az előzetesben is, és nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen oknál fogva egy fiatalabb Morpheus fog szerepelni a folytatásban.

Azért is furcsa egyébként ez az egész, mivel a kánon szerint a karakter már meghalt, szóval a Resurrections remélhetőleg magyarázatot ad majd a visszatérésére. Egyébként a filmben természetesen Keanu Reeves is visszatér Neo szerepében, Carrie-Anne Mosst pedig ismét Trinityként láthatjuk majd.

A Mátrix 4. a tervek szerint december 22-én debütál az HBO Max kínálatában, a jelek szerint 23-ától pedig már a hazai mozik is játszani fogják.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)