Hirdetés

Most már tényleg készül a Shop Stop 3

|

Oké, ezúttal nem csak Kevin Smith ígérgeti, hanem a Lionsgate, akik átvették a projekt intézésének ügyes bajos dolgait.

Hirdetés

Kevin Smith régóta beszél róla, hogy mennyire szeretné tető alá hozni a Shop-stop 3-at, de mindig volt valami, ami az útjába ált. Hétfőn viszont jött a hír, miszerint a Lionsgate megszerezte a film terjesztési jogait, és így már minden megvan ahhoz, hogy beindulhassanak a tényleges munkálatok.

A projekt annyira felpörgött, hogy a csapat hamarosan az előkészületi feladatinak végére ér, és el is fogják kezdeni a forgatásokat már augusztusban, New Jerseyben.

Hirdetés

Kevin Smith eposzának folytatására természetesen az összes kedvencünk visszatér Jeff Andersonnal (Randal) és Brian O'Hallorannal (Dante) együtt. Smith persze a kamerák előtt ismét eljátssza majd Néma Bob szerepét, hű társa, Jay Mewes társaságában. Rosario Dawson is csatlakozott a csapathoz, aki ismét a Shop-stop 2-ben feltűnt Beckyt alakítja.

A sztori Smith személyes történetéből merít majd: Randal túlél egy szívrohamot, ami után elhatározza, hogy leforgat egy filmet az élettörténetéről. Ehhez régi barátait hívja segítségül, és együtt elmesélik sztorijukat a kisboltról, ahol sokévvel ezelőtt együtt dolgoztak.

Egy mókás kis nosztalgiatúrának hangzik mindez. Tekintettel a munkálatok tempójára, valószínűleg nem kell sokat várnunk majd a premierre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)