Hirdetés

Mostantól a Netflix eldöntheti helyetted, mit nézz

|

Élesedett a Play Something funkció, amivel véletlenszerűen indíthatunk filmeket és sorozatokat.

Hirdetés

Bizonyára téged is ért már olyan felismerés, hogy amennyi időt a Netflixen való böngészéssel töltöttél, annyi alatt már akár meg is nézhettél volna egy rövidebb sorozatepizódot. Rengeteg az érdekes tartalom a platformon, nehéz eldönteni, mire fordítsuk szabadidőnket, de a most élesített funkció talán segíthet.

Mostantól mindenki számára elérhető a Play Something lehetőség, amivel egy gombnyomásra kérhetünk személyreszabott ajánlást.

Hirdetés

Úgy működik, hogy miután rányomtunk a gombra, a rendszer felajánl három opciót: egy olyan sorozatot vagy filmet, ami hasonló az általunk korábban megtekintettekhez, egy epizódot vagy filmet, amit régen már láttunk, és talán újra megnéznénk, valamint egy olyan sorozat egy epizódját, amit valaha elkezdtünk, de végül sosem fejeztünk be. Ezek közül talán már könnyebben eldönthetjük, mihez van épp kedvünk.

Az alábbi videóban Will Arnett alakítja a görgetésben megfáradt távirányítót. Nézzétek meg önmagában ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)