Hirdetés

Mozikban lesz hallgatható a Metallica új albuma - Magyarországon is

|

A megjelenés előtt világszerte számos moziban lehet majd végighallgatni a Metallca 72 Seasons albumát.

Hirdetés

Minden Metallica-rajongó tegye szabaddá magát április 13-ára, ugyanis ezen a napon mozikban lesz hallgató az együttes hamarosan megjelenő, 72 Seasons címet viselő albuma. Az esemény persze nem csak annyiból áll, hogy végighallgathatjuk a zenéket, miközben a sárgálló borító a retinánkba ég, az egyes dalokhoz videoklip is készül, és exkluzív kommentárokat hallgathatunk meg a bandatagoktól. Volt már ilyen más előadókkal, például a BTS-sel és a Billie Eilish: Live at The O2-val is.

A hivatalos oldalon megtalálható, hogy pontosan mely hazai mozik csatlakoznak a világpremierhez: Budapesten a Cinema City több helyszínén, a Cinema Momban, a GOBUDA Moziban, a Pólusban és a Lurdyban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Debrecenben, Szolnokon, Veszprémben, Győrben, Miskolcon, Szegeden, Pécsen, Sopronban, Zalaegerszegen és Szombathelyen is hallható lesz az album.

Hirdetés

A 72 Seasons április 14-étől bárki számára elérhető lesz, addig három számot hallgathatunk róla: ezek a Lux Æterna, a Screaming Suicide, valamint a friss If Darkness Had a Son. Kapható lesz CD-n és 140 grammos 2LP vinylen, limitált kiadásban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)