Hirdetés

Ms. Marvel az új jelmezében látható a The Marvels új forgatási fotóján

|

Kamala Khan sokkal menőbb szerelést kap a filmben, mint a sorozatban.

Hirdetés

Kamala Khan 2014 debütálása nagyot szólt annak idején, a Marvelnek pedig esze ágában sincs az egyik legjobb újhullámos karakterét kihagyni a filmes buliból. Az Iman Vellani által játszott szuperhős hamarosan két projektben is felbukkan majd.

Első körben nyilván megkapja a saját Disney+ sorozatát, ami valamikor a 2022-es év közepén fog befutni, de Kamala aztán a mozivásznon is bemutatkozik majd a jelenleg 2023-ra tervezett The Marvelsben - utóbbi gyakorlatilag a Marvel Kapitány 2 lesz.

Hirdetés

A sorozatról már kaptunk pár képkockát az idei Disney Plus napnak köszönhetően, de a filmből még semmit nem láthattunk. Mondjuk ez utóbbi érthető, tekintettel arra, hogy a forgatásokat alig néhány hónapja kezdték meg.

A The Marvels News Twitter-oldal munkásságának köszönhetően azért pár fotó már előkerült, és az egyiken Kama Khan álldogál a képregényhű szerelésében.

A Marvel Kapitány film folytatás összehozza majd Iman Vellani Ms. Marveljét, Teyonah Parris Monica Rambeauját és Brie larson Marvel Kapitányát. Alig várjuk, hogy láthassuk a triót együtt harcolni a világ megmentéséért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)