Hirdetés

A Ms. Marvel mozi is tervben van, de még nem most

|

Maga a Marvel Studios fejese ismerte el, hogy a fiatal muzulmán szuperhősnővel is komoly terveik vannak.

Hirdetés

A képregények világában elég gyakori, hogy egy szuperhősnevet az idők során több eltérő szereplő is büszkén visel, de a Marvel Kapitány tényleg egy olyan titulus, amely gazdáit komoly háttértanulmányok után lehet csak számon tartani - főleg, hogy a Marvel mellett a rivális DC Comics is rendelkezik egy így elnevezett karakterrel.

Hirdetés

Jelenleg Carol Danvers a képregények hivatalos Marvel Kapitánya, ő lesz a főszereplője a jövőre érkező mozifilmnek is. Carol azonban 2012 előtt még Ms. Marvel néven futott, ekkor találkozott csak a halottnak hitt eredeti Marvel Kapitánnyal, aki átadta neki a szépen csengő címet. Alig egy évvel később azonban már itt is volt az új Ms. Marvelünk, név szerint Kamala Khan. Kamala egy Jersy Cityben élő amerikai muzulmán tinédzser, aki pakisztáni felmenőkkel rendelkezik. A lány az Inhumanity című képregényes történetszál után fedezte fel, hogy "Inhuman/Embertelen génjei" vannak. Ms. Marvel igazi példaképe volt a kis csajnak, így el lehet képzelni, mekkora megtiszteltetés volt számára, hogy átvehette ezt a titkos identitást Carol Danverstől. Az új Ms. Marvel képregény-sorozatot több neves díjjal is jutalmazták. 

Nos, ő lenne majd az a Ms. Marvel, aki a jelek szerint valamikor csatlakozhat a Marvel filmes univerzum hőseihez. A Marvel Studios vezetője, Kevin Feige nemrég egy interjú során a következőket nyilatkozta. 

"Most a Marvel Kapitányon dolgozunk. A Marvel Kapitány film jelenleg is forog Brie Larsonnal. Ms. Marvel a képregényekben egy külön szereplő, egy muzulmán szuperhős, akit Marvel Kapitány inspirált, és határozottan a terveink között szerepel. Először Marvel Kapitányt szeretnénk bemutatni a világnak, utána jöhetnek a terveink Ms. Marvellel."

Az alakváltó képességekkel rendelkező ifjú Ms. Marvel tehát valamikor biztosan felbukkan a filmvásznon is. A kérdés már csak az, hogy egészen pontosan mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)