Hirdetés

Már jövőre elkezdődhet a Ms. Marvel sorozat forgatása

|

Kamala Khan előbb láthat munkához, mint hittük.

Hirdetés

A Marvel negyedik fázisa sokakat izgalomba hozott, többek között a három új bejelentett sorozatával (Ms. Marvel, She-Hulk és Moon Knight). A Ms. Marvel széria volt az egyetlen, amihez semmiféle megjelenési időszakot nem kaptunk, így kifejezetten jó hír, hogy legalább forgatás kezdetéről jöttek infók.

Hirdetés

Discussing Film legfrissebb jelentése szerint a Kamala Khan karakterére épülő sorozatot már 2020. szeptemberében elkezdhetik forgatni, ami jóval előbb van, mint azt a rajongók többsége remélni merte. Persze premierdátumot még mindig nem tudunk, de ez is valami. Egyébként kiderült az is, hogy a Disney egy olyan színésznőt keres a szerepre, aki eddig még nem bizonyított más szerepben.

Kamala egy tinédzser lány, aki iskolába jár, otthon megírja a háziját, MMO-kkal tölti a szabadidejét, és szuperhősökről ír fanfinction sztorikat online fórumokra. Kedvenc hőse Captain Marvel, így amikor kiderült, hogy ő maga egyébként egy inhuman, aki képes megnöveszteni, összezsugorítani, kinyújtani és átalakítani a saját testét, akkor Ms. Marvel néven lépett be a maszkos igazságosztók közé.

A 2013-ban debütált karakter azóta részt vett egy multiverzumot megrengető eseményben, része lett a fiatal hősöket tömörítő Champions csapatnak, és még az új Bosszúállókkal is bandázott. Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új karakterévé vált, így nem meglepő, hogy fel fog bukkanni a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)