Hirdetés

Egy Ms. Marveles meghallgatás alapján úgy tűnik, érdekes jövő elé néz az MCU

|

Több olyan dolog is elhangzik egy friss videóban, amelyeket már jól ismerhetnek a képregények rajongói.

Hirdetés

Elég sok olyan sorozat készül a Disney+-ra, amiben viszontláthatjuk a Marvel filmes univerzumában megismert karaktereket, ráadásul mellettük még új arcok is beköszönnek. Ilyen lesz például Kamala Khan, azaz Ms. Marvel, aki lehet, hogy egy jól ismert szereplővel is összefut majd a képernyőkön.

Hirdetés

Felkerült egy videó a Twitterre, amelyen meghallgatnak valakit a Ms. Marvel sorozat főszerepe kapcsán, és egészen izgalmas dolgoknak lehetünk fültanúi. Az első érdekesség, hogy a Kamalát eljátszó színésznő egy olyasvalakivel beszélget, akit szimplán csak Kapitányként hív. Ez akár lehetne Amerika Kapitány is, de a képregényeket figyelembe véve sokkal valószínűbb, hogy Marvel Kapitányról van szó, akinek bizony nagy rajongója Kamala.

Már rögtön a videó elején elhangzik az Új Bosszúállók neve is, ami azt jelentheti, hogy az MCU-ban is fel fog tűnni ez a brigád. Tekintve, hogy a Végjátékban a  Bosszúállók több eredeti tagjának is búcsút intettünk, nem lenne meglepő, ha valamikor később friss arcokkal alakulna újra a csapat. A videóban szó esik még a Terrigen hullámról is, ami aktiválta Kamala különleges képességeit - a Marvel füzeteiben ez az esemény az Inhumans csapathoz köthető, a hullám hatására aktiválódtak bizonyos emberekben a szunnyadó inhuman gének. Hasonló módon lett a karakterből Ms. Marvel a képregényekben is, tehát simán elképzelhető, hogy ezt is átveszi valamilyen módon a Disney.

Mivel ez csak egy meghallgatás volt, így benne van a pakliban, hogy végül nem ezek az események kerülnek bele a kész forgatókönyvbe, ám ha igen, akkor bizony úgy tűnik, várnak még izgalmak ránk az MCU későbbi fázisaiban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)