Hirdetés

Ms. Marvel megtippelte, hogy ki lesz az MCU következő nagy ellenfele

|

Minden jó képregénysztoriba kell egy gonosztevő, de Thanost nehéz lesz felülmúlni. Iman ötlete mondjuk kezdetnek nem lenne rossz.

Hirdetés

A nagy közönség véleménye megoszlik a Ms. Marvel kapcsán, de azt senki nem tagadja, hogy Iman Vellani Marvel-rajongása mennyire szerethetővé teszi. A főszereplő imádja a képregényeket, a filmeket, a sorozatokat, és mindent, ami a Marvel körül forog, így nem csoda, hogy egyre gyakrabban kérdezgetik az MCU kapcsán is a színésznőt.

Tegnap egy kérdezz-felelek körre is beugrott a /r/MarvelStudios oldalára, ahol egyébként is rendszeresen böngészi a rajongói teóriákat. Innen tudja, mire számít a közönség, és persze ő maga is örömmel oszt meg véleményt a várható jövőkép kapcsán.

Hirdetés

Amikor elhangzott a "Vajon ki lesz a következő nagy főgonosz?" kérdés, akkor Iman rá is játszott a rajongók elvárásaira.

"Ó, nagyon szeretném látni a Time Runs Out sztori megvalósítását, az megadhatná nektek, amire vártok..."

Amikor tovább kérdezgették a színésznőt, akkor egy egyszavas válaszra szűkítette a dolgot: "Mephisto".

Mivel a WandaVision óta mindenki mindenben Mephisto kezét látja, így nem lenne feltétlenül meglepő, ha az ősöreg szörnyeteg előbukkanna az árnyékok közül. Ti kire tippelnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)