Hirdetés

Ms. Marvel új ellensége az IMDb-n támadó review bombing osztag

|

A frissen debütált Ms. Marvel meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült, már ha az IMDb-n tapasztalható hisztériát releváns véleményként kezeljük.

Hirdetés

A kritikusok  és sok rajongó is a Marvel Studios egyik legjobb projektjeként értékelte a tegnap elrajtolt Ms. Marvel sorozatot (97%-ot ért el a Rotten Tomatoeson, amivel Marvel-fronton csúcstartóvá lépett elő, megelőzve a 96%-os Fekete Párducot). Kamala Khan élőszereplős debütálása sokakat megnyert magának, köszönhetően a kreatív vizuális tálalásnak és Iman Vellani hibátlan színészi teljesítményének.

A megjelenés öröme azonban szépen megsavanyodott, ahogy haladt tovább a szerdai nap: az IMDb-n felbukkant egy rakat hisztis szakértő, akik nem győzték nyomkodni az 1 csillagos értékelést.

Hirdetés

Több mint 1400 egy csillagos értékelés érkezett az első részre, amivel kapcsolatban sokan a karakter képességeinek megváltoztatása és/vagy a Captain Marvelhez való kötődés miatt panaszkodtak. A review bombing jelenség aztán a Rotten Tomatoest is elérte, ahol az oldal gyorsan el is takarított vagy 50 000 értékelést, melyek sértették az oldal szabályzatát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mint keményvonalas Ms. Marvel-rajongó, aki a karakter születése óta követi annak pályáját, én magam is meglepődve fogadtam a változtatásokat. Iman Vellani alakítása azonban nagyjából 10 másodperc alatt elhessegette minden kételyem, és függetlenül az eredettörténetet érintő változtatásoktól egy kreatív és csupa szív adaptációt kaptunk. Még ha egyes kritikáknak helyük is van, az 1 csillagtól nagyon messze található a Ms. Marvel valódi értéke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)