Hirdetés

Látványos filmet ígér az első magyar feliratos Mulan előzetes

|

Az élőszereplős Mulan első trailerében látványos harcokat és átalakulásokat láthatunk.

Hirdetés

A Disney most nem csak a Disney+ miatt pörög nagyon, mozifilmekkel is meg fog szórni minket jövőre. Márciusban érkezik a Mulan, az 1998-as rajzfilm élőszereplős rebootja, ami az első előzetes alapján egész jónak tűnik. Azt még nem tudjuk, visszahozza-e miatta a McDonald's a szecsuáni szószt.

Hirdetés

A sztori már ismerős, de frissítsük fel, biztos, ami biztos: miután az uralkodó elrendeli, hogy minden családból egy férfi csatlakozzon a hadsereghez, Hua Mulan férfinak álcázza magát, hogy gyengélkedő apjának ne kelljen bevonulnia. Természetesen ez mindenféle nehézségekkel jár. Mint mindig, most is magyar felirattal ellátva nézhetitek meg nálunk a trailert, ne felejtsétek el ezt is bekapcsolni. Nyáron már kaptunk egy rövidebb teaser trailert, de az igazán nagy durranásokat az első teljes értékű előzetesre tartogatták.

A hazai premier 2020. március 26-ára várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)