Hirdetés

Mulan - realisztikus kalandot ígér a filmadaptáció első előzetese

|

A Disney végre megmutatta, hogy milyen kalandokat tartogat számunkra az 1998-as mese élőszereplős feldolgozása.

Hirdetés

Már elég sok klasszikus Disney-mese kapott olyan változatot, amelyben valódi színészek játszották el a jól ismert szereplőket, a vállalat pedig továbbra is folytatni szeretné ezt a vonalat. Nemrég például megnézhettük, ki alakítja majd Arielt az élőszereplős A kis hableányban, most pedig megjött az első kedvcsináló a Mulan filmhez.

Hirdetés

A filmadaptáció is nagyjából ugyanazt a történetet meséli el, mint a rajzfilm, de sokkal realisztikusabbnak hat az egész, nyoma sincs minisárkányoknak, vagy más misztikumnak, és elvileg az énekést is dobták a kukába - nem véletlen, hogy a rendező egy csajos harcművészfilmként írta le az új Mulant. A Disney elég szép munkát végzett a castinggal: a címszereplőt Yifei Liu alakítja, mellette pedig olyan népszerű arcok is feltűnnek majd, mint Jet Li vagy Donnie Yen. A stúdió eddig nem igazán mutatta meg a nagyérdeműnek a készülő filmet, de ez most végre megváltozott, ugyanis ma befutott az első hivatalos előzetes.

Már a filmhez kapcsolódó első posztert is megnézhetitek: 

A Mulan 2020. március 27-én debütál az Egyesült Államokban. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)