Hirdetés

Mulder ügynök nem mond nemet az X-akták folytatására

|

Az X-akták férfi főszereplője, David Duchovny kollégájával ellentétben nem zárja ki, hogy a jövőben visszatérjen még a legendás sorozathoz.

Hirdetés

Ugyan eleinte hatalmas lelkesedés övezte az X-akták visszatérést 2016-ban, a két évvel később megjelent tizenegyedik évad viszonylag hamar elvesztette a közönség érdeklődését, ami megpecsételte az esetleges folytatások sorsát.

Ennek kapcsán a Dana Scully ügynököt alakító Gillian Anderson ki is jelentette, hogy többet nem szeretne visszatérni a szerephez, de úgy tűnik, kollégája, David Duchovny nem osztja a véleményét.

Hirdetés

A színészt nemrég egy interjúban kérdezték meg, hogy neki lenne-e kedve visszatérni az X-aktákhoz és Fox Mulderhez, ennek kapcsán a válaszon túl Anderson kijelentésére is reagált.

"Tudom, mit mondott Gillian, de nekem nincs semmi okom, hogy ilyet mondjak. Lehet, hogy ő csak azért mondta, hogy ne kérdezgessék tovább folyton erről. De ami engem illet, az élet olyan, amilyen, nem tudom, mi vár rám, szóval nem mondanék nemet dolgokra csak így. Én nem így működöm."

Duchovnyt emellett arról is megkérdezte az ET Canada, miért nem láttuk annyit a képernyőn az utóbbi években, mint korábban, aki több okot is felsorolt erre. Egyfelől a színész elmondta, hogy nem sok olyan produkciós lehetőség jött szembe, amikben mindneképp szerepet akart volna vállalni.

Máskor pedig a színészi szerepnél mélyebben szeretett volna belefolyni egy-egy projektbe, ezek a filmek vagy sorozatok (hogy melyikről volt szó, arra nem tért ki) viszont nem jutottak el a forgatás fázisába.

"Ez pedig nehéz. Egy igazi rémálom. De megéri"

- zárta az interjút.

Ti mit gondoltok, szívesen látnátok az eredeti Muldert akkor is, ha Scully nem tér vissza vele együtt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)