Hirdetés

Multiverzumos kalandot vetít elő Az Esernyő Akadémia 3. évadának előzetese

|

A Netflix sorozata, Az Esernyő Akadémia 3. évadának trailere szerint túl sok a testvér és túl kevés az idősík.

Hirdetés

A Dark Horse Comics gondozásában megjelent The Umbrella Academy képregényeket feldolgozó sorozat szerencsére nem esett áldozatául a Netflix elkaszálási hullámainak, így a második szezon után a készítők megvalósíthatták a harmadikat is - sőt még a valósághoz is igazodtak, már ami Elliot Page karakterét illeti. A legutóbbi évad fináléja - SPOILER - alaposan felkavarta az eseményeket és kedvenceink egy olyan realitásba kerültek, ahol az Umbrella helyett Sparrow Academy létezik. 

Hirdetés

Ezt a problémát igyekszik feloldani Az Esernyő Akadémia új etapja, amelyben visszatér Elliot Page (Viktor), Tom Hopper (Luther), David Castaneda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Ötös) és Justin H. Min (Ben) is, akik természetesen kiegészülnek egy rakás új arccal. Mindegyiküket felfedezhetitek a harmadik évad első trailerében, amelyet magyar felirattal tekinthettek meg (maradjatok a végéig, mert felbukkan még egy visszatérő): 

A testvérek közötti csatát június 22-től kísérhetik figyelemmel a Netflix-előfizetők. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)