Hirdetés

A múmia - a legújabb előzetes bedurvul

|

A félkész, hibás hangú előzetes után most egy igazán ütős trailert kaptunk. A múmiahölgy felébredt és nagyon morcos.

Hirdetés

A Universal Pictures nemrég közzétette A múmia film rebootjának legújabb előzetesét. Pár hónapja ugyebár felkerült az internetre egy félkész változat egy trailerből, aminél még a hanggal sem volt minden rendben, most azonban tényleg egy kiváló kedvcsinálót kaptunk.

A friss videóban az élőhalott hölgyet játszó Sofia Boutella mellett természetesen feltűnik a főhős, vagyis Tom Cruise, valamint Russell Crowe is aki Dr. Henry Jekyllt alakítja majd. Ugyebár Dr. Jekyll az a karakter, aki néha Mr. Hyde-dá változik. A múmia mozi lesz az első film, ami megkísérli kitaposni az utat a Universal közös filmes univerzuma előtt. A későbbiekben A láthatatlan ember, a Frankenstein és a Farkasember filmek is rebootot kapnak majd. 

Íme A múmia új előzetesének eredeti változata:

És a szinkronos verzió:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)