Hirdetés

Itt az új Múmia film első ízelítője

|

Tom Cruise főszereplésével készül a 2017-es A múmia reboot, aminek hosszú trailerét vasárnap láthatjuk először. Addig is itt a rövid változat, benne pár izgalmas jelenettel.

Hirdetés

Az Universal mostantól hosszú ideig mindenféle szörnyes filmeket fog kiadni. Ezek közül az első a Múmia reboot - ami, főleg ha azt nézzük, hogy mennyire sikeres volt az eredeti film - kicsit okafogyottnak tűnik, de a rebootok korát éljük, egyszerűbb meglévő franchise-t újraépíteni, mint új nevet kitalálni. 

Pedig ezt valószínűleg már csak Tom Cruise és Russel Crowe miatt is sokan megnéznék. A múmia fenti teasere rövid, viszont láthatjuk benne az új gonoszt, a rohanó és aggódó Cruise-t, illetve a szarkofágot, amiből kiszedték a világot elpusztítani kívánó szörnyet. Vasárnap jön a teljes trailer, kitesszük majd azt is, nézzetek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)