Hirdetés

Hibás hanggal ezerszer viccesebb a Múmia trailere

|

Felkerült az internetre a Múmia trailerének félkész változata, amiben még utómunka nélkül szerepel a hang, ettől pedig a kedvcsináló minden komolyságát elveszítette.

Hirdetés

Néhány hete jelent meg a Tom Cruise-zal újragondolt Múmia teljes trailere, ami elsőre egy elég komoly hangvételű filmet vetít elő. Mindez persze elveszik, ha a hangmérnökök munkáját a sutba dobjuk.

Az IMAX hivatalos közösségi média felületein pedig pont ezt tették, mikor véletlenül nem a kész trailert, hanem egy félkész hangsávval ellátott változatot tettek közzé mindenhol, a rendkívül komikus videót pedig természetesen megőrizte az utókornak az internet szorgos népe. Leginkább a repülős jelenet, minden hangbéli kontextust nélkülöző nyögései sikerültek rendkívül viccesre, amiből rögtön készült néhány kiváló paródia is Darth Vaderrel, vagy éppen a Street Fighterből Guile mindenhez kiválóan passzoló zenéjével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)