Hirdetés

Képeken a Warcraft rendezőjének cyberpunk mozija

|

Duncan Jones ezúttal a Netflix megbízásából dolgozik egy futurisztikus mozin, amelyben egy neonfényes várost és annak alvilágát ismerhetjük majd meg.

Hirdetés

Duncan Jones nemrég arról beszélt, hogy már megvannak a tervei a Warcraft 2-t illetően, de a rendező addig sem tétlenkedik, amíg a Legendary rábólint a folytatásra.

A Mute címmel érkező Netflix produkció Berlinben játszódik a közeljövőben, a néma főhőst pedig Alexander Skarsgard alakítja, aki mindent tűvé tesz eltűnt barátnője után. Így keveredik bele a város alvilágábaés találkozik két sebésszel, akiket Paul Rudd és Justin Theorux alakítanak majd.

Bár a helyszín nem Neo-Tokió vagy a jövőbeli Los Angeles, első ránézésre egyértelműen érezhető a cyberpunk klasszikusok hatása. Kíváncsian várjuk, milyen lesz a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)