Hirdetés

Mától elérhető a Ubisoft saját vígjátéksorozata, magyar feliratos trailerrel hangolódhatunk rá

|

Rob McElhenney sorozata megmutatja, milyen lenne, ha egy játékfejlesztő céget a legendás Felhőtlen Philadelphia gárdája irányítana.

Hirdetés

Először a 2019-es E3-on villantották meg a Felhőtlen Philadelphia csapata a Ubisofttal együttműködve készít egy sorozatot, vagyis a Mythic Questet. A Rob McElhenney főszereplésével készülő új széria a mai napon, azaz február 7-én megérkezett az Apple TV+-ra, az alábbi előzetes pedig tökéletesen lefedi, miről is van szó. 

Hirdetés

Ha szerettétek a Felhőtlen Philadelphia sorozatot, akkor valószínűleg a Mythic Quest Raven's Banquet is betalál majd nálatok, hiszen le sem tagadhatná a Ubisoft új szériája, hogy honnan igazolta le az alkotóit. A 30 perces epizódokkal operáló sorozat első évada egészen pontosan 9 részt ölel fel, az emlegetett trailert pedig alább találjátok. 

További magyar felirattal ellátott filmes és videojátékos előzetesekért érdemes feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)