Hirdetés

Na, csak visszavonták Bruce Willis díjait az Arany Málna szervezői

|

Belátták, hogy ha valaki betegsége miatt nem tudja a maximumot nyújtani, az nem érdemel Arany Málnát.

Hirdetés

Tegnap jelentette be Bruce Willis családja, hogy a színész romló egészségügyi állapota miatt nem szerepel többet, felhagy karrierjével. A rajongók már egy ideje sejthették, hogy valami nincs rendben, legutóbbi néhány filmje olyannyira nem sikerült jól, hogy az Arany Málna szervezői külön kategóriát szenteltek neki.

Annak ellenére, hogy kiderült, a színésznek afázia miatt problémái akadnak a beszéddel, az Oscar-díj ellenpólusaként működő Razzies szervezői azt nyilatkozták, nem vonják vissza a díjait, de - magyar idő szerint - estére meggondolták magukat.

Hirdetés

Közleményükben elmondták, sokáig tanakodtak, de végül úgy döntöttek, ha valaki egészségi állapota szerepet játszik döntéshozatalában vagy alakításában, nem illendő neki Málnát adni. Ezzel együtt azt is bejelentették, hogy visszavonják a Ragyogásban szereplő Shelley Duvall 1980-as jelölését, mivel időközben kiderült, hogy a rendező, Stanley Kubrick kegyetlenül bánt vele a forgatáson, és ez hatással volt alakítására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)