Hirdetés

Na, EZ lesz a Pókember 3 igazi címe

|

Miután a színészek Instagramon dobtak fel pár ötletet, kiderült, végül mi mellett döntött a Marvel Studios.

Hirdetés

Tom Holland nagy spoilerező hírében áll, állítólag még a Marvel is mindent megtesz azért, hogy csak annyi információt osszon meg a színésszel, amennyit feltétlenül muszáj. Elvégre, ahogy azt Zendaya is megemlíti az alábbi videóban, korábban sikerrel ellőtte a Pókember: Idegenben címét is. 

Most, részben erre építve leplezték le, hogyan kerül mozikba a 2021. december 16-án bemutatkozó Pókember 3: a hivatalos angol címe az lesz, hogy:

Spider-Man: No Way Home

Hirdetés

A magyar fordítóknak megint fel van adva a lecke, de ha a Far From Home-ból csináltak Idegenbent, ez sem fog ki rajtuk. Jelenlegi tervek szerint a filmet mozikban mutatják be, nem teszik fel a Disney+-ra; reméljük, akkor már lehet moziba járni, mert nem szívesen hagynánk ki.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Holland Instagramján a Phone Home, Zendayánál a Home Slice, a Peter Parker barátját alakító Jacob Batalonnál pedig a Home-Wrecker volt olvasható. Egyik sem nert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)