Hirdetés

Na, kinek a felbukkanásáról pletykálnak a Pókember 3 forgatásán?

|

Valóságos fenegyerek tehette tiszteletét a díszletek között.

Hirdetés

Mintha csak a rajongók kívánsága teljesült volna a Comic Book múlt pénteki híresztelésével, miszerint úgy tudják, Charlie Cox tényleg járt a készülő harmadik Pókember-film forgatásán - vélhetően azért, hogy ismét eljátssza népszerű karakterét, Matt Murdockot, ismertebb nevén Daredevilt.

A Sony most sem erősített meg semmit, jóllehet, már decemberben is pusmogtak hasonlóról Coxot illetően, illetve a Marvel Moziverzum negyedik fázisának rajtjával Kevin Feige stúdiófőnököt is egyre többet pesztrálják a netflixes Marvel-hősök esetleges MCU-beli visszatérésével.

Ő pár hete úgy nyilatkozott:

"…elég időt töltöttem el a Marvelnél ahhoz, hogy sose mondjam azt, hogy soha."

Hirdetés

Ennél már csak az volt mókásabb, amikor pár napja a Collider újságírójának azon kijelentésére, hogy biztosan sokan remélik, hogy Cox valahogy még visszatérhet a szerephez, Feige csak némán, lassan bólogatott: 

Most már felsorolni is nehéz lenne, Tom Holland főhősén túl hány színész meg karakter felbukkanásáról keringtek pletykák az egyelőre cím nélküli folytatás kapcsán, melynek eseményei szorosan fűződnek majd a beszédes című Doctor Strange in the Multiverse of Madnesséhez.

Csak néhány példa: Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Jamie Foxx mint Electro, Alfred Molina mint Doctor Octopus, Tobey Maguire és Andrew Garfield mint újabb Peter Parkerek... Arról, hogy maga Feige miképp reagált a pletykákra, ide kattintva olvashattok.

A film amerikai premierje e pillanatban 2021. december 17-re van kitűzve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)