Hirdetés

Na vajon melyik Star Wars-karakter népszerűbb még a legendás Darth Vadernél is?

|

Egy friss felmérés alapján két szereplőnek is sikerült lenyomnia a hírhedt Sith Nagyurat.

Hirdetés

Elképesztően sok karakter található a Star Wars univerzumában, ráadásul közülük jó néhányan a popkultúra szerves részévé is váltak az elmúlt évtizedek során. Darth Vadert talán még azok is ismerik, akik egyébként messzire elkerülik George Lucas sci-fi világát, de meglepő módon úgy tűnik, hogy nem a furcsa sisakos Sith Nagyúr a legnépszerűbb karakter a messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

A SEMRush által összegyűjtött adatok alapján a The Mandalorianben bemutatkozott bébi Yoda a legnépszerűbb Star Wars-karakter, ugyanis az elmúlt 12 hónap során 4,7 millióan kerestek rá az interneten. Őt követi a sorozat főszereplője, aki 2,5 millióval lett ezüst érmes, és 893 250-nel csak a dobogó harmadik fokára sikerült feljutnia Darth Vadernek.

Íme a top 10-es lista:

1. Baby Yoda
2. The Mandalorian
3. Darth Vader
4. Yoda
5. Kylo Ren
6. Chewbacca
7. Anakin Skywalker
8. Boba Fett
9. Luke Skywalker
10. Jabba the Hutt

Habár a fenti lista alapján úgy tűnik, mostanában tényleg bébi Yoda lehet a legnépszerűbb a rajongók körében, nem árt megemlíteni, hogy Darth Vaderrel évtizedekkel ezelőtt találkozhattunk először, és bizony elég komoly teljesítmény az, hogy még ennyi idő után is a popkultúra egyik meghatározó eleme tudott maradni a Sith Nagyúr.

Nektek ki a kedvenc Star Wars-karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)