Hirdetés

Nagy bejelentéseket ígér a Marvel fejese júliusra

|

Három év után visszatér a Marvel Studios a San Diego Comic-Conra, és nagyot fog szólni.

Hirdetés

Mindig van mit mondania a Marvel Studiosnak, most, hogy ömlenek a Disney+-os sorozatok is, végképp, de mivel a rendezvény 2020-ban és 2021-ben is elmaradt hagyományos formájában, a stúdió nem tudta ennek keretében megejteni nagy bejelentéseit. Idén újra lesz San Diego Comic-Con, és nagy durranásra számíthatunk.

Kevin Feige a Thor: Szerelem és mennydörgés sajtóeseményén lengette be, hogy ideje a jövőről beszélni, hiszen szinte minden, amit 2019-ben az SDCC-n bejelentettek, már megjelent, vagy közel a premierje (A Sólyom és a Tél katonája, Loki, WandaVízió, Sólyomszem, Mi lenne, ha...?, valamint Fekete Özvegy, Örökkévalók, Shang-Chi és a Doctor Strange az őrület multiverzumában).

Hirdetés

Várható, hogy a negyedik fázis további filmjeiről megtudunk ezt-azt, és nem kizárt, hogy a következő felvonásról is ejtenek néhány szót. Egyelőre annyi biztos, hogy a Fekete Párduc folytatása, az új A Hangya és a Darázs, A galaxis őrzői 3, és a The Marvels 13 hónapon belül beveszi a mozikat, dolgoznak a Fantasztikus négyes újragondolásán, és iszonyú sok sorozat készül még a Disney+-ra is.

Akit érdekel a Marvel mondanivalója, annak július 23-24-én lesz érdemes figyelnie.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)