Hirdetés

Nagy név csatlakozott a The Witcher: Blood Origin csapatához

|

A számtalan szériában és filmben szereplő színésznő egy fontos küldetésre indul a Vaják előzménysorozatában.

Hirdetés

A The Witcher: Blood Origin egy érdekes limitált sorozatnak ígérkezik. A sztori 1200 évvel a Vaják eseményei előtt játszódik, amikor az elfek, szörnyek és emberek világa egyesült, és a célja, hogy elmesélje az első szörnyvadász születésének történetét.

A cselekmény egyik főbb szereplője Scían lesz, aki egy kardforgató elf törzs utolsó lánya, és akit Michelle Yeoh kelt majd életre.

Hirdetés

Scían küldetése, hogy visszaszerezzen egy szent kardot, amit erőszakkal szakítottak el törzsétől. A hivatalos közlemény szerint a kard és Scían sztorija komoly hatással lesz a kontinens egész történelmére. Így már érthető, hogy miért kerestek egy ipari veteránt a megformálására.

A szerepet betöltő Michelle Yeoh a közelmúltban a Star Trek: Discovery egyik főszereplőjeként vált ismertté, de a színésznő egyébként olyan filmekben is szerepelt, mint a Tigris és sárkány, a Kőgazdag ázsiaiak vagy A holnap markában.

A Blood Origin csapatához egyébként még Laurence O'Fuarain is csatlakozott, aki Fjall szerepét kapta, és aki a sztori szerint egy szerettének elvesztése miatt egy vérgőzős bosszúhadjáratra indul.

A The Witcher: Blood Origin egy 6 részes limitált széria lesz a Vaják első évadának rendezőjétől, Lauren Schmidt Hissrichtől. A premierdátum jelenleg nem ismert, de a péntek esti WitcherCon után ez változhat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)