Hirdetés

Nagy összecsapást vetít elő az Obi-Wan sorozat első előzetese

|

Idő előtt szivárgott ki a trailer, amiben Ewan McGregor is beszél egy kicsit a szériáról.

Hirdetés

Most már biztos, hogy 2022-ben mutatkozik majd be az Obi-Wan Kenobit középpontba állító sorozat, amit - a legkevésbé sem meglepő módon - a Disney+-ra készít a Disney. Az eredeti tervek szerint valószínűleg holnap délután, a Disney+ Day keretében akarták bemutatni az előzetest, ami ugyan nem mutat jeleneteket a sorozatból, de vázolja, mire számíthatunk.

Hirdetés

A videót a thai Disney+ csatorna tette közzé idő előtt, és a jogtulajdonos mindent megtesz azért, hogy el legyen távolítva, így ide sem tudjuk beszúrni, de legalább elmondhatjuk, mi látható benne. 

A videóban az összes részt rendező Debora Chow, valamint Ewan McGregor beszél, például arról, hogy a rajongók eleget vártak már a karakter visszatérésére, és hogy össze fog csapni Obi-Wan és Vader. Előbbi feladata az, hogy biztonságba helyezze Luke-ot. 

Néhány pillanat erejéig megnézhettük, hogyan gyakorolja a kardozást McGregor. Emellett az alábbi látványtervek is felbukkantak. 

Amint a videó hivatalosan elérhetővé válik, szólni fogunk róla, erre várhatóan holnap délután kerül sor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)