Hirdetés

Nagy tervei vannak a Dungeons & Dragonsszel a Hasbrónak

|

Rengeteg D&D témájú tartalomra számíthatunk a jövőben.

Hirdetés

Augusztus óta tudjuk, hogy befejeződött a Dungeons & Dragons film forgatása, s mivel a premier csak 2023 márciusában esedékes, jó esély van rá, hogy egy alaposan kidolgozott koncepciót kapunk a franchise jogait birtokló Hasbrótól, illetve a produkció közvetlen felelősétől, az eOne-tól.

A szintén a Hasbro szárnyai alá tartozó szórakoztatóipari vállalat televíziós produkciókért felelős vezetője, Michael Lombardo nemrég a Deadline-nak adott interjút, melyben elárulta, hogy nagyszabású terveik vannak a D&D 1974 óta bővülő univerzumával.

Hirdetés

A vezető ebben többek közt arról beszélt, hogy a Dungeons & Dragons jelenleg "nagy fókuszuk", ezért egy "sokrétű megközelítést" alkalmaznak számos műsorral, amit reményei szerint már a jövő év elején a piac elé tárhatnak. Ezekből pedig a kortárs trendeknek megfelelően egy új univerzum sarjadhat:

"Jelenleg van egy nagy filmünk, ami az utómunkálatoknál tart és elsőként fog kijönni, ezért igyekszünk holisztikusan terelni a márkát, hogy a film ne különüljön el, hanem valamiképpen kapcsolódjon egy nagyobb univerzumhoz."

Magyarán a Hasbro és az eOne univerzumát a 2023-as D&D mozi fogja belökni, utána pedig csőstül jöhetnek a franchise-zal kapcsolatos tartalmak, már ha a közönség is jól fogadja az első próbálkozásokat. Hogy pontosan milyen műsorokra számíthatunk, az egyelőre rejtély, az viszont biztosnak tűnik, hogy az egyik egy sorozat lesz, amely felett Derek Kolstad, a John Wick-széria írója (és a Senki író-producere) bábáskodik majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)