Hirdetés

Nagyképű bunkó volt a meghallgatáson DiCaprio, majdnem bukta is a Titanic főszerepét

|

Cameron már el is küldte azzal, hogy ne rabolják egymás idejét, a fiatal színész úgy kunyerálta vissza magát.

Hirdetés

Leonardo DiCaprióra a legtöbben úgy emlékeznek, mint aki a Titanic című filmmel lett sztár, ám a fiatal színészért már rengetegen rajongtak a kilencvenes évek közepén is. A film rendezője akkor szembesült ezzel, amikor először találkozott vele, a stúdió összes női alkalmazottjának ugyanis valamiért épp abban a tárgyalóteremben volt dolga, ahol először leültek beszélni a filmről.

"Az iroda összes nője ott volt, mind találkozni akartak vele. Elképesztő volt." 

- mesélte Cameron a GQ magazinnak adott életműinterjújában.

Hirdetés

Ezek után elmondta azt is, hogy nem ment simán a meghallgatás, méghozzá a színész arroganciája miatt. Később ugyanis visszahívta; ekkor már biztos volt, hogy Kate Winslet játssza a női főszerepet, Leo tehát azt hitte, azért jön, hogy vele is találkozzon, ám a rendező közölte, hogy olvasópróba lesz.

DiCaprió kiakadt és kijelentette, hogy ő márpedig nem olvas. Cameron lazán kezelte, megrázta a kezét és megköszönte, hogy beugrott.

A színész végül inkább visszasomfordált és megkérdezte, hogy ezek szerint nem kapja meg a szerepet, ha nem próbál? Cameron erre elmagyarázta:

"Ez egy hatalmas film, két évet elvesz majd az életemből, te már rég másmerre jársz, amikor én még az utómunkával leszek elfoglalva. Nem fogom elcseszni már a színészválasztásnál. Szóval vagy olvasol, vagy nem kapod meg a szerepet."

DiCaprio látványosan húzta a száját, de jobb híján belement; ahogy olvasni kezdtek, mindkét színész átváltozott és azonnal meglett köztük a kémia. Innen tudta Cameron, hogy jól döntött. Ezt aztán később a 2,2 milliárdos bevétel is igazolta.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)