Hirdetés

Nagyon ijesztő dolog történt A Gyűrűk Ura-trilógia forgatása közben a tériszonyos Viggo Mortensennel

|

A színész tulajdonképpen lefagyott, de szerencsére azért így is sikerült végül felvenni a szükséges jeleneteket.

Hirdetés

A mai napig elképesztően sokan rajonganak nemcsak A Gyűrűk Uráért, és bizony nemcsak J.R.R. Tolkien könyveit, hanem az azok alapján készült filmtrilógiát is rengetegen imádják. Peter Jackson és csapata remek filmekkel lepett meg minket a 2000-es évek elején, ráadásul a mozivásznon látott dolgok mellett nagyon érdekes az is, ahogy elkészült a három film, így hát nem is csoda, hogy a rajongók még manapság is szívesen foglalkoznak a különféle érdekességekkel.

Például elég jól ismert kulisszatitok az, hogy Viggo Mortensen konkrétan eltörte több lábujját is, amikor belerúgott egy sisakba, de ettől az egésztől végül csak még jobb lett a második rész egyik jelenete. A színész pedig nemrég egy újabb anekdotával lepte meg a rajongókat, ugyanis Stephen Colbert műsorában elmesélte, hogyan is keserítette meg az életét az a fránya tériszony, miközben éppen a legendás Helm-szurdoki csatát forgatták.

Hirdetés

A színész elmondása szerint felnőttként először pont a trilógia forgatása során támadt csúnya tériszonya. Éppen azt a jelenetet vették fel, amikor Aragorn egy fal melletti, korlát nélküli, nagyjából egy láb széles lépcsőn harcolt, és több próbálkozást követően végül egy szünet következett, mire mindenki elkezdett leszaladni a lépcsőn. Mortensen is így tett volna, ám ahogy megfordult, szörnyű tériszony tört rá, és szinte teljesen lefagyott. A falhoz lapult, és képtelen volt lenézni, így leginkább csak az éjszakai égboltot bámulta.

A helyzet annyira ijesztő volt a színész számára, hogy nem is akart lemenni, harcolni pedig végképp nem kívánt a lépcsőn. Aztán szerencsére mégis sikerült átküzdenie magát a forgatás ezen szakaszán, így a mozivásznon már egy rettenthetetlenül harcoló Aragornt láthattak a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)