Hirdetés

Nagyon jó hír jött a Dungeons & Dragons film háza tájáról

|

Úgy tűnik, nyugodtan hátradőlhetünk és várhatjuk a még sokára esedékes premiert.

Hirdetés

Nem csak az asztali szerepjátékok kedvelői merülhettek már el a Dungeons & Dragons kalandokkal teli fantasy világában, hiszen időközben rengeteg egyéb olyan alkotás debütált már, amely az 1974-es játékon alapul, köztük például videojátékok is.

Ráadásul készülőben van már egy újabb film is a franchise-hoz, ami remélhetőleg jobban elnyeri majd a rajongók tetszését, mint a 2000-ben debütált, elég gyatrára sikeredett mozi.

Hirdetés

Jó esély is van rá, hogy a következő Dungeons & Dragons film már jobb lesz, hiszen olyan színészekkel találkozhatunk majd benne, mint Chris Pine vagy Michelle Rodriguez, de sikerült remek rendezőket is találni a projekthez. Nemrég pedig az egyik rendező, John Francis Daley jó hírt is hozott a Paramount filmjéről, ugyanis bejelentette a Twitteren, hogy végeztek a forgatási munkálatokkal.

Ez egyértelműen azt mutatja, hogy tényleg jól haladhat a munka, és ugyan a film sajnos csak 2023. március 3-án debütálhat, remélhetőleg az addig hátralevő idő elég lesz arra, hogy tökéletesre csiszolják a készítők a produkciót.

Egyébként nem ez az egyetlen szerepjátékos projekt a Paramountnál, ugyanis a John Wick széria mögött álló Derek Kolstad egy vadonatúj Dungeons & Dragons sorozatot hozhat nekünk a jövőben, ami talán kapcsolódik majd a 2023-as filmhez is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)